Legende urbane

Posted on octombrie 6, 2009 de

0


Cea mai tare legendă urbană din ’80 până azi

Deadline: 20 octombrie 2009

Se poate inscrie in concurs oricine isi aminteste o legenda din acele vremuri sau a auzit-o de la parinti, bunici sau prieteni. Cineva a garantat candva pentru adevarul legendei, dar in timp a suferit atatea adaugiri si ”imbunatatiri”, incat azi nimeni nu mai baga mana in foc pentru ”adevarul ei istoric”.

Textele nu trebuie sa depaseasca o pagina A4 si vor fi trimise la adresa info@mobrafilms.ro cu titlul CONCURS DE LEGENDE URBANE. Dupa validare, legendele se vor posta pe site-ul filmului la sectiunea CONCURS. Va rugam sa ne trimiteti numele dumneavoastra si numarul de telefon. Numarul de telefon nu va fi afisat pe site.

Nu uitati sa dati o denumire legendei. Fiecare participant poate inscrie in concurs maximum trei texte. Termenul-limita pana la care se pot trimite este 20 octombrie 2009.

Cea mai tare legenda urbana din perioada comunista va fi aleasa de juriul format din Cristian Mungiu, Ioana Uricaru, Hanno Hoefer, Razvan Marculescu si Contantin Popescu, regizorii filmului “Amintiri din Epoca de Aur”.

http://www.amintiridinepocadeaur.ro/#concurs

Reclame